2014. július 24., csütörtök

Bagett

Közel egy éve nem ettem bagettet, viszont annyira megkívántam, hogy muszáj volt sütnöm. Annyira finom lett, hogy nem is értem, miért nem csináltam eddig :D




Tészta recept: 

20 dkg gluténmentes liszt ( schar B)
160 ml langyos víz
1 kk só
kis olaj
1 Budafoki szárított élesztő

Ezeket kézi mixerrel dagasztom, majd olajos kézzel bagettet formázok belőle,  90 fokon sütőben kelesztem.
Miután megkelt kanállal belapítom a tetejét, hogy rá tudjam pakolni a finomságokat.

Tetejére:

Globus hamburger krémmel megkentem, majd tettem rá szalonnát, sonkát, kukoricát, és sajtot reszeltem a tetejére.

200 fokon 20 percig sütöttem. 

Próbáljátok ki, nekem nagyon ízlett!! Jó étvágyat hozzá!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése